Co dělají eventové prostory dobře
Znáte ten moment, kdy všechno klapne? Dodavatelé si rozumí, klient je v klidu, kuchyně stíhá, hudba hraje… a vy víte, že tahle akce prostě dopadne… Číst dále »Co dělají eventové prostory dobře
Znáte ten moment, kdy všechno klapne? Dodavatelé si rozumí, klient je v klidu, kuchyně stíhá, hudba hraje… a vy víte, že tahle akce prostě dopadne… Číst dále »Co dělají eventové prostory dobře
Znáte ten pocit, když přistane další poptávka a vy si říkáte „Už zase!“? Jenže… kolik těch poptávek vlastně máte? A sledujete vůbec, odkud přicházejí a… Číst dále »#23 Jak proměňovat poptávky v eventy
Jaké to je provozovat restauraci a pořádat eventy „na konci světa“? Tak to si povíme v našem 22. díle podcastu Svět Eventů se zakladatelem a… Číst dále »#22 NA KONCI SVĚTA: Restaurace, eventy a marketing
Jak probíhaly v Qvampu přípravy na EventFest 2025 a jestli se to vyplatilo? Tak to nám v novém díle prozradí Anička společně s Verčou. 🤩… Číst dále »EventFest 2025: Pink is the new black
Jak by měl fungovat ideální hotel a jak ho případně elegantně zavřít – na to jsme se podívali společně s Martina Lazarova, MBA v dalším… Číst dále »#20 IDEÁLNÍ HOTEL: Jak by měl fungovat a jak ho případně elegantně zavřít
Pojďme se podívat na to, jak prodáváme eventové služby na veletrzích. Proč dokážeme mít desítky leadů a prodaných eventů? Jak se připravit, koho mít na… Číst dále »#19 Jak se připravit na veletrh od A do Z
Jak vylepšit komunikaci se svými klienty a ušetřit si čas? Na to se dneska podívá Petr společně s Honzou Konečným.
Jaké to je dělat největší HR show v Ostravě? Tak přesně o tom uslyšíte v našem novém díle podcastu Svět Eventů by Qvamp se zakladateli… Číst dále »#17 1 000+ decision makerů: Partygun, HR show a GONG Ostrava
“To jim bude stačit.” “To stačí” Taklhe to stačí” …. Fakt? Fakt to stačí? Spolu s Honzou Konečným, DJ z KV-Production se podíváme na jednotlivé… Číst dále »#16 To stačí. Fakt to stačí?
Od lesnictví rovnou do Nikaraguyi, a pak rovnou do Brna. V novém díle podcastu Svět Eventů by Qvamp nám Pavel Haninec pověděl, jak spolu se… Číst dále »#15 Zrnka emocí: Pražení kávy, firemní kultura a spokojenost zákazníků